WKRET-MET - Tiple, Ankeri

Firma WKRET-MET je osnovana 1990, kao nastavak porodičnog poslovanja koje se oslanjalo na proizvodnju plastike, prvobitno započeto 1978.
Kao rezultat transformacije, u septembru 1992 kompanija je promenila ime u WKRET-MET ® i započela da proizvodi tiple i ostali kompletan asortiman za pričvršćivanje u građevini. Izgrađena je nova poslovna zgrada, uvedena je primena neophodnih logističkih rešenja počevši od skladišta velikog kapaciteta do kompletne kompjuterizacije u proizvodnji.
Novom marketinškom strategijom, kompanija je odlučila da krene sa ekspanzivnijom prodajom najpre u jugoistočnoj Poljskoj. Plan je u to vreme bio da se stvori mreža regionalnih distributera u većim ekonomsko-trgovinskim centara u Poljskoj kako bi tiple, ankeri i ostali proizvodi bili na raspolaganju u što kraćem roku potencijalnim kupcima.
Veći asortiman proizvoda omogućili su i širenje na nova tržišta a u to vreme WKRET-MET tiple su distribuirane na severu i severo-zapadu Poljske.
Krajem 90 tih godina WKRET-MET ® počinje izgradnju nove fabrike na oko 10.000m2 i postaje vodeći proizvođač sistema za pričvršćivanje (tiple, vijci (šrafovi), ankeri...) u centralnoj Evropi. U isto vreme iz laboratorije i dizajn-centra izlaze prvi patentirani prozvodi – univerzalne tiple sa trostrukim pravcem širenja, tiple za pločaste materijale i univerzalne-gužvajuće tiple.
Danas WKRET-MET svoje tiple, ankere, vijke i ostale proizvode distribuira kroz 9 glavnih skladišta, prisutni su na celom kontinentu, atestiranih proizvoda dospevaju u društvo lidera u ovoj oblasti.


Ponudu opštih pričvršćenja možete pogledati u katalogu OPŠTA PRIČVRŠĆENJA
Ponudu pričvršćenja pločastih materijala možete pogledati u katalogu PRIČVRŠĆENJE PLOČASTIH MATERIJALA
Ponudu pričvršćenja velikih tereta, sidra, možete pogledati u katalogu PRIČVRŠĆENJE VELIKIH TERETA, SIDRA
Ponudu pričvršćenja sanitarija možete pogledati u katalogu PRIČVRŠĆENJE SANITARIJA
Ponudu hemisjskih pričvršćenja možete pogledati u katalogu HEMIJSKA PRIČVRŠĆENJA
Ponudu pričvršćenja instalacija možete pogledati u katalogu PRIČVRŠĆENJA INSTALACIJA
Ponudu burgija i bitova možete pogledati u katalogu BURGIJA I BITOVA
Ponudu pričvršćivača krovnih i zidnih obloga možete pogledati u katalogu KROVNE I ZIDNE OBLOGE (ENG)
Ponudu brusnih i reznih ploča možete pogledati u katalogu BRUSNE I REZNE PLOČE (ENG)

Ne možete da nadjete željeno?

Ukoliko imate potrebe za proizvodom koji nije u našoj ponudi slobodno nam se obratite kako bi Vam dali informaciju o mogućnosti nabavke traženog. Obratite nam se preko naših kontakt detalja i potrudićemo se da Vam u što kraćem roku damo potrebne informacije.

Info

Robne marke za koje se našlo mesta u našem asortimanu su:

- vijci - šrafovski proizvodi REISSER
- sistemi za sve vrste pričvršćenja WKRET-MET
- projektovanje i izrada fasadnih podkonstrukcija H.R. Profix

Kontakt

Telefon: +381 (23) 512-228
Email: office@bopsteam.com
Web: www.bopsteam.com

Željeznička 128/a,
23000 Zrenjanin,
Srbija