BOPS Team d.o.o.

DOO "BOPS Team" je osnovan aprila 2006. godine. Delatnost preduzeća je uvoz i distribucija vijčane robe (vijci (šrafovi), navrtke, podloške...), sistema za pričvršćivanje u građevini (tiple, ankeri...) svih vrsta i pratećeg materijala.

Kako bi opravdali poverenje kupaca i krajnjih korisnika u obzir je dolazila saradnja sa isključivo priznatim kompanijama koje kvalitet svoje robe ne dovode u pitanje. Posedovanje određenih sertifikata za proizvode igralo je bitnu ulogu u odabiru partnera koje bi predstavljali na ovom području. Ne manje važni su i uslovi saradnje sa tim kompanijama, pošto direktno utiču na način poslovanja sa našim kupcima za koji se uvek trudimo da bude više nego korektan i prihvatljiv za obe strane.

Stalna komunikacija sa inostranim saradnicima, posete sajmova građevinarstva, tehnike i sl. garantuje praćenje svetskog tempa razvoja i inovacija u ovom poslu.

Kao veleprodaja koja brine o svojim kupcima i krajnjim korisnicima u stanju smo odobriti različite popuste u zavisnosti od količine naručene robe i uslova plaćanja. Isto tako posećujemo naše kupce i dostavljamo im poručenu robu! Imamo viziju, kvalitet, odgovornost, motiv i sve što je neophodno da bi opravdali i Vaše poverenje.

Robne marke za koje se našlo mesta u našem asortimanu su:
- vijci - šrafovski proizvodi REISSER (vijci, navrtke, podloške...)
- sistemi za sve vrste pričvršćenja WKRET-MET (tiple, ankeri..)

Ostvarena je saradnja i sa firmom H.R. Profix, specijalizovanom za projektovanje i izradu fasadnih podkonstrukcija.

Info

Robne marke za koje se našlo mesta u našem asortimanu su:

- vijci - šrafovski proizvodi REISSER
- sistemi za sve vrste pričvršćenja WKRET-MET
- projektovanje i izrada fasadnih podkonstrukcija H.R. Profix

Kontakt

Telefon: +381 (23) 512-228
Email: office@bopsteam.com
Web: www.bopsteam.com

Željeznička 128/a,
23000 Zrenjanin,
Srbija